Descargar AudioLibro Passejades per la Barcelona Literaria de Varios Autores

Descargar AudioLibro Passejades per la Barcelona Literaria de Varios Autores año 2005

Ficha completa del audiolibro

 

 • Nombre del audiolibro: Passejades per la Barcelona Literaria
 • Autor del audiolibroVarios Autores
 • Fecha de publicación: 24/11/2005
 • EditorialEDICIONS 62
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónGuías de viaje
 • ISBN: 9788429755626
 • Valoración del audiolibro: 8.26 de un máximo de 10
 • Votos: 491
 • Autor(a) de la reseña: Cesilia Cozatl
 • Reseña valorada con una puntuación de 7.69 de un máximo de 10
 • Fecha reseña: 14/8/2018
 • Duración: 4 horas con 38 minutos (184 MB)
 • Fecha creación del audiolibro: 02/05/2018
 • Puedes escuchar el audiolibro en estos formatos: WAV - MPEG4 - FLAC - WMA - WavPack - MP3 (compresión CBC - ZIP - LZO - RAR)
 • Incluye un resumen PDF de 36 páginas
 • Duración del resumen (audio): 26 minutos (18 MB)
 • Servidores habilitados: Hotfile - Microsoft OneDrive - ADrive - FreakShare - JustBeamit - SendSpace - BitShare - Google Drive - MEGA
 • Encuadernación del libro físico: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: De la Barcelona medieval a la postolímpica sobre un ampli ventall de visions escrites que han conferit un fort caràcter literari a la capital catalana. Bernat Metge o Joan Boscán van crear a la seva ombra gòtica. Miguel de Cervantes lescollí com lúnic escenari urbà de limmortal Quixot. Jacint Verdaguer i Joan Maragall la van poetitzar. Narcís Oller i Josep Maria de Sagarra hi centraren les seves grans novel·les, tot retratant lesplendor de la seva burgesia i la decadència de laristocràcia. Per a George Orwell i Simone Weil fou un inoblidable paisatge revolucionari, i per a Mercè Rodoreda –o per a Carmen Laforet– lespai vital dunes figures amb vocació darquetipus. El baró de Maldà i Josep Pla en documentaren la vida quotidiana minuciosament; Jean Genet i Pieyre de Mandiargues en buscaren el costat fosc; Salvat-Papasseit o Jaime Gil de Biedma van fer-la escenari de llur lírica autobiogràfica. En els darrers temps, Barcelona ha estat una ciutat negra i criminal al cicle Carvalho de Vázquez Montalbán, alhora que Montserrat Roig, Eduardo Mendoza, Juan Marsé, Quim Monzó o Carlos Ruiz Zafón han continuat elevant-la a la categoria de mite literari imperible. A cavall entre el llibre de viatges i el periodisme cultural, Passejades per la Barcelona literària proposa un recorregut literari i visual pels paisatges daquests escriptors i de molts daltres i ens enfronta, itinerari rere itinerari, al dubte de si és més real la ciutat viscuda o la imaginada, i de si la primera hagués estat igual en cas que la segona no hagués existit.

Quiero bajar el audiolibro en el idioma:Votar:

Otros audiolibros del género o colección Guías de viaje

Otros audiolibros del autor Varios Autores

Otros audiolibros en el idioma Catalán